Slank O.Q.

Afslanken in groepsverband

eveline"Ik heb weleens op het punt gestaan om ermee te stoppen"                    

"Na jaren van afvallen en aankomen, is het mij het afgelopen jaar eindelijk gelukt om bijna 40 kilo af te vallen. Dit heb ik vooral aan de steun van Ans te danken. Pillen of andere afslankproducten heb ik nooit gebruikt, alleen gezonde voedingsmiddelen. De tussendoortjes heb ik zoveel mogelijk laten staan en ik heb veel aan beweging gedaan. Ook heb ik op aanraden van Ans bijna iedere dag alles opgeschreven wat ik at, dat heeft mij erg goed geholpen.

Als er weer een pondje of meer aanzat, was het Ans die mij weer aanmoedigde de draad weer op te pakken. En als het dan weer een aantal weken goed ging, kreeg ik de nodige complimenten. Wij hebben op de vrijdagochtend een hele fijne groep, heel sociaal en warm en dat doet ook veel. Iedereen leeft met elkaar mee, met fijne dingen en momenten, en ook met droevige.

Ik heb weleens op het punt gestaan om ermee te stoppen, bijvoorbeeld als ik dacht: het lukt toch nooit om al die kilo’s kwijt te raken… Maar ik ben blij dat ik toch ben blijven komen. Mijn bloedsuiker en cholesterolgehalte zijn nu ook goed en heb ik veel meer energie gekregen, allemaal redenen om door te gaan met afvallen.

Sinds ruim 7 jaar woon ik in Nieuw-Vennep, maar dat is voor mij geen reden om niet naar Ans te gaan. Intussen heb ik nog een extra stok achter de deur om af te vallen: als alles goed gaat, kan ik een nier doneren aan mijn man. Daar moet ik nog een paar kilo voor afvallen, maar dat gaat mij zeker lukken.

Ans, heel erg bedankt voor alle goede en gezonde afslankadviezen. Ik hoop dat je nog heel lang je slankclub kan begeleiden. En tegen iedereen zou ik willen zeggen: Geef nooit op! Want door door te zetten heb ik bijna mijn doel bereikt en een betere gezondheid gekregen."

Copyright © 2019 www.slankoq.nl. Alle rechten voorbehouden.